Medlemslogin
247Doc Sverige
Impotens
Viktminskning
Håravfall
Influensa
Hudvård
Sluta röka
Aktuell Produkt
Generisk Viagra
50mg x 30 tabletter
Pris: €53.40

Mer info...
Rabattprogram
    

         

 

 

Tillgänglighet: I lager
Tillverkare: Cipla
Även känt som: Isotroin
Dosering: 10mg/20mg
Recept krävs: Nej
Leveranstid: 7-14 dagar

Instruktioner för Accutane

Accutane är ett läkemedel som används för behandling av mer svåra fall av akne.

Hur fungerar Generisk Accutane?
Akne orsakas vanligtvis av överproduktion av talg i de överaktiva talgkörtlarna under huden. För mycket talg kan blockera talgkörtlarna och orsaka att bakterier frodas. Detta resulterar i inflammation av huden och slutligen, akne.

Accutane innehåller isotretinoin vilket tillhör en grupp av läkemedel kallade reinoider. Retinoider härstammar från vitamin A och som sådant hjälper de till att förbättra hudens tillstånd överlag genom att sänka produktionen av talg eller de naturliga oljorna i huden.

Genom att använda Accutane så minskar aktiviteten hos talgkörtlarna vilket i sin tur minskar mängden talg som produceras. Detta hindrar körtlarna från att blockeras av omåttliga mängder talg vilket effektivt eliminerar och förebygger akne.

Hur skiljer sig Generisk Accutane från märkesaccutane?
Generisk och märkesaccutane skiljer sig inte åt, vad gäller de aktiva ingredienserna. Den enda skillnaden de har är priset. Generisk Accutane är mycket billigare än märkesaccutane.

Hur skall Generisk Accutane intas?
Accutane kommer i två doseringar: Kapslar med 10mg och 20mg. Det rekommenderas att den lägsta dosen Accutane används först och att den sedan ökas om den lägre dosen visar sig vara ineffektiv. Se till att du följer de specifika instruktioner du får av din läkare. Du ska aldrig öka eller minska din dos utan att först konsultera din läkare. Accutane kan tas i samband med eller utanför måltider; men din läkare kan råda dig till att inta det i samband med mat för att öka upptagningen. Krossa eller tugga inte på kapseln; svälj den istället hel och drick riktligt med vatten eller mjölk.

Vilka är sidoeffekterna av Generisk Accutane?
I likhet med andra läkemedel på marknaden idag så kan Accutane orsaka vissa temporära sidoeffekter såsom dimsyn och ökad kolesterolnivå. Dessa bör gå över av sig själva men om de inte gör det eller förvärras, meddela din läkare omedelbart.

Hur snart kan jag förvänta mig att se resultat från Generisk Accutane?
För det mesta så försvinner akne efter 12 till 16 veckors behandling och du borde förbli aknefri en lång tid efter slutförd behandling. Upprepning av behandlingen rekommenderas vanligen inte såvida inte ett återfall kan ses efter upphörd behandling. Om en upprepad behandling ska genomföras så ska den inte påbörjas förrän minst åtta veckor efter att den första behandlingen slutförts, eftersom det fortfarande finns möjlighet till förbättring under denna tid.

Vilka ska inte använda Generisk Accutane?
Gravida kvinnor eller de som försöker bli gravida ska inte använda Accutane eftersom intag kan orsaka allvarliga fosterskador på det kommande barnet.

Köp Generisk Accutane online för att behandla akne, receptfritt och gratis, diskret frakt ingår till Sverige!

 
 
Behandling
Dosering
Antal
Per tablett
Pris (Euro)
Köp Nu
Accutane
10mg
60
€1.39
€83.40
Köp Nu
Accutane
10mg
120
€1.19
€142.80
Köp Nu

Accutane

10mg
180
€0.99
€178.20
Köp Nu
 
 
Behandling
Dosering
Antal
Per tablett
Pris (Euro)
Köp Nu
Accutane
20mg
60
€1.54
€92.40
Köp Nu
Accutane
20mg
120
€1.34
€160.80
Köp Nu

Accutane

20mg
180
€1.14
€205.20
Köp Nu
 
 

 

 

 

 

 

 

  
Affiliates | Om oss | Hur du Beställer | Frakt | Sekretesspolicy | FAQ | Villkor | Patientansvar
Copyright © 2010. 247Doc. Alla rättigheter reserverade.